Projekter

Her er et udpluk af de projekter jeg har arbejdet på.

Batteridrevet målesystemer med unik brugerflade og statistiske resultater.

Multiprocessor målesystemer til teleindustrien. Forskellige generationer af udstyr blev udviklet, og på de seneste, jeg var involveret i, var jeg dels primus motor på kravspecifikationen, teamleder og arkitekt for et software team.

Styringer til maskiner inden for den metallografiske industri. På den ene side kontrol af flere motorer og på de anden side brugerflader og kommunikation mellem flere maskiner. Det var nødvendigt at indføre både adaptiv og forudseende reguleringer.

Kommando system til backbone nettet, store krav til hastighed og pakkesikkerhed.

Software og brugerflader til medicinsk udstyr. Her er sikkerhed og brugervenlighed i højsæde. Dokumentation, test og afprøvning hos brugerpanel over hele verden.

Innovative workshops, teambuilding, icebreakers i mange former for at løse problemer, generere idekataloger, kickstarte nye afdelinger.

Forhandling af krav til trådløs kommunikationssystem, indgangskontrol af protokol software, brugerflader til at håndtere multible samtaler. Styring af eksterne udviklings ressourcer og underleverandører i internationalt team.